بانوان بهویژه دخترهای جوان که اهمیت زیادی به ظاهر زیبای خود میدهند با استفاده از انواع اکستنشن مژه یا لیفت مژه سبب زیباترشدن چشمها و پرپشتشدن مژههای طبیعی خود میشوند. در روش اکستنشن، انواع تارهای مژه (طبیعی یا مصنوعی) را با استفاده از یک چسب مخصوص، روی مژه طبیعی میچسبانند. با این کار، مژههای شما بلندتر و ضخیمتر شده و زیبایی چهرهتان دو چندان میشود. بنابراین اگر علاقهمند به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون انواع روش های اکستنشن مژه هستید، پیشنهاد میکنیم که در این بخش از مجله صندلی همراه ما باشید.
انواع روش های اکستنشن مژه
اکستنشن مژه به روشهای مختلفی کاشته میشود که در این بخش قصد داریم ابتدا شما را با تکنیکهای آن آشنا کنیم، سپس به سراغ بررسی ویژگی انواع مدلهایی که دارد، برویم.
تکنیک اکستنشن مژه کلاسیک
اکستنشن مژه کلاسیک با هدف پر پشتشدن مژهها انجام میگیرد. این روش، بیشترین شباهت را به حالت طبیعی دارد.ترکیب این تکنیک با بن مژه زیبایی چشمام شما رو دو برابر میکند. در واقع در روش کلاسیک، هر تار مصنوعی به یک تار مژه اصلی چسبانده میشود و حالت طبیعی به خود میگیرد. اغلب افرادی که برای اولینبار اکستنشن مژه را تجربه میکنند، این روش را برمیگزینند تا تفاوت زیادی در ظاهرشان ایجاد نشود. ماندگاری این مدل حدود ۲_۳ هفته است و پس از آن میتوانید اقدام به ترمیم کنید.
تکنیک اکستنشن مژه والیوم
یکی دیگر از انواع مدل اکستنشن مژه، والیوم است که تکنیک خاصی به نام فنسازی دارد. در این روش، انتهای چند تار مژه به صورت دستهای به هم متصل شده و تنها به یک تار مژه طبیعی چسبانده میشوند. از اینرو میزان حجم مژهها در روش والیوم، بیشتر از مدل کلاسیک خواهد بود. البته هیچ جای نگرانی از بابت سنگینی مژهها نخواهد بود، چرا که تارهای مصنوعی نازک است و در مجموعه وزن چندانی روی پلک شما ایجاد نمیکند و مژههای طبیعی شما آسیبی نخواهد دید.
تکنیک اکستنشن مژه هیبرید
اگر به دنبال مژههای سبک و طبیعی، و در عین حال پر پشت میگردید، از میان انواع اکستنشن مژه، مدل هیبرید یک گزینه ایدهآل برای شما خواهد بود. حجم تارهای مژه در روش هیبرید، مقداری بین کلاسیک و والیوم است؛ یعنی سنگینتر از کلاسیک و سبکتر از والیوم به نظر میرسد.
در این روش از فنهای بسیار کمی استفاده شده و حجم چسب مصرفی هم نسبت به مدل والیوم کمتر است. مژه هیبرید همواره به ظرافت و زیبایی خاصی که دارد، مشهور است و افرادی که مژه های حساسی دارند یا سنی از آنها گذشته و پا به دوره کهنسالی گذاشتهاند و خواهان اکستنشن مژه هستند، میتوانند از این روش بهرهمند شوند.
تکنیک اکستنشن مگا والیوم
تکنیک مگا والیوم نیز یکی دیگر از انواع اکستنشن مژه است که روش کار آن شبیه روش والیوم است و تنها از نظر سنگینی و حجم، نسبت به والیوم پیشی گرفته است. اغلب زیباجویانی که مژههای کمپشتی دارند، از این روش به منظور افزایش حجم مژههایشان استفاده میکنند. به طور معمول در این تکنیک، بیشتر از ۱۸ تار روی مژهها کار میشود؛ اما این تارها از نظر حجمی سبک است و آسیبی به مژههای اصلی وارد نمیکنند. صرفا ظاهر مژهها حجیمتر به نظر آمده و چهرهتان جذابتر خواهد شد.
تکنیک اکستنشن مژه هیدن
در میان انواع اکستنشن مژه، تکنیک مژه هیدن از محبوبیت بالایی در بین زیباجویان برخوردار است؛ چرا که در این روش مژهها از زیر به تارهای اصلی متصل میشوند و به حالت قرینه، در سرتاسر لبه چشم امتداد مییابند. در این روش تشخیص اینکه مژه کاشتهاید یا خیر، چندان راحت نخواهد بود. همچنین در کاشت مژه هیدن از یک چسب گیاهی مخصوص استفاده میشود تا عدم بروز آسیب به مژه تضمین شود.
انواع مدل های اکستنشن مژه
حال که با تکنیکهای اکستنشن مژه آشنا شدید، نوبت آن رسیده است تا چند مورد از پرطرفدارترین سبکهای این روش را هم بشناسید و اگر روزی خواستید آن را تجربه کنید، به واسطه دانش قبلی که نسبت به مدلهای مختلف دارید، با خیال آسوده آنچه باب میلتان است، انتخاب کنید.
اکستنشن مژه مدل اسپایکی
یکی از جالبترین مدل های اکستنشن مژه، اسپایکی است که معمولا از ابریشم یا موی انسان ساخته میشود. این مژه از نظر طول و رنگ، مدلهای بسیار متنوعی دارد و به راحتی پاسخگوی هر نوع نیاز و سلیقهای خواهد بود. در مدل اسپایکی محدودیتی از بابت پر پشتکردن مژهها وجود ندارد و زیباجو بسته به میل خود میتواند در این باره تصمیم گیری کند. علاوه بر این، محدودیتی از نظر بلندی طول هم وجود ندارد و این مورد هم کاملا براساس سلیقه شما تعیین میشود. بنابراین هر چقدر که بخواهید میتوانید مژههایتان را به واسطه تکنیک اسپایکی، پرپشت و بلند کنید. در ضمن ناگفته نماند که در این روش، فنسازی کاربرد چندانی ندارد و تارهای اکستنشن را به صورت بسته روی مژههای طبیعی قرار میدهند.
اکستنشن مژه مدل گربه ای
مدل گربهای در مقایسه با انواع اکستنشن مژه، طی چند سال اخیر طرفداران بیشتری داشته است. در این روش، بلندی اکستنشنها متغیر است و از گوشه داخلی تا گوشه خارجی، به تدریج بلندتر میشوند. افرادی که چشمانی گرد دارند، میتوانند با استفاده از این مدل اکستنشن، کمی حالت کشیده به آن بدهند و زیبایی چهره خود را دو چندان سازند.
اکستنشن مژه مدل عروسکی
مدل عروسکی یکی دیگر از محبوبترین مدل از اکستنشن مژه است که حالت هلالی دارد. یعنی در دو طرف ژول مژهها کوتاهتر است و در بخش میانی (قوس پلک)، طول مژهها بلندتر است. بدین ترتیب از یک سمت چشم تا وسط آن، طول مژهها به تدریج افزایش مییابد و از همان ناحیه تا سمت دیگر، به صورت قرینه کاهش مییابد. حال شاید این سوال برایتان پیش بیاید که مدل عروسکی مخصوص چه افرادی است؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که این مدل برای آن دسته از زیباجویان عزیزی که پلکهای افتاده یا چشم بادامی شکل دارند، یک گزینه ایدهآل به شمار میرود و سبب میشود تا چشمشان بازتر و درشتتر به نظر برسد.
اکستنشن مژه مدل گربه ای اکستریم
نمیتوان در رابطه با انواع پرطرفدار اکستنشن مژه صحبت کرد و حرفی از مدل گربهای اکستریم به میان نیاورد! این روش با اینکه مدت کوتاهی است مد شده است؛ اما طرفداران زیادی پیدا کرده است و اکثر زیباجویان به انتخاب آن روی آوردهاند.
در مدل گربهای اکستریم مژهها در گوشه داخلی کوتاهتر است و در حد ۵_۶ میلیمتر هستند، سپس به تدریج با نزدیکشدن به گوشه خارجی، طول آنها افزایش یافته و به ۱۲_۱۳ میلیمتر میرسد. در ضمن مژهها در این حالت، زاویهدار است و جلوه زیبای و جذابی به چشمانتان میبخشند.
اکستنشن مژه مدل سنجابی
از جمله انواع اکستنشن مژه میتوان به مدل سنجابی اشاره کرد. در این سبک، چشمها حالت شادابتری خواهند داشت و به نوعی از بیحالی و رو به پایین بودن رهایی مییابند. در مدل سنجابی، قوس و بخش میانی پلک، مژههای بلندتری دارد و به تدریج با امتداد به کنارهها، طول مژهها کاهش مییابد. با این تکنیک چشمها رو به بالا و کشیدهتر به نظر میآیند.
اکستنشن مژه مدل رنگی و آمبره
این روزها در بین انواع اکستنشن مژه، مدل رنگی و آمبره از تنوع بالاتری برخوردار است. این اکستنشن به صورت تک رنگ، دو رنگ و سه رنگ طراحی و اجرا میشود و هر طرح، طیف گستردهای از رنگها را دارند. از نظر طرح ظاهری هم به دستههای مختلفی نظیر مژه فشن مدلینگ، تمام رنگی، اکلیلی، نگین دار و ترکیبی تقسیم میشوند. از اینرو دست مشتری در انتخاب هر یک از آنها کاملا باز است و به راحتی میتواند طرح دلخواه خود را برگزیند. ماندگاری این مدل بین ۲_۶ هفته متغیر است و به روشهای مختلفی نظیر والیوم، کلاسیک و… قابل اجرا است. در این روش هم الیاف مصنوعی مژه، در لابهلای مژههای اصلی قرار گرفته و با چسب مخصوص به آنها متصل میشود.
بیشتر بخوانید: کاشت مژه یا اکستنشن
نکاتی که هنگام اکستنشن مژه باید رعایت کرد
تا به این قسمت از مقاله با انواع اکستنشن مژه و روشهای کاشت آن آشنا شدیم، حال نوبت آن رسیده است تا برخی از نکات مهمی را که حین انجام این کار، باید توسط مژه کار و زیباجو رعایت شود، خدمت شما عزیزان شرح دهیم تا اگر روزی تصمیم به این کار گرفتید، نتیجه مطلوبی به دست آورید.
- اگر حین کاشت مژه احساس کردید که چشمتان میسوزد یا شروع به اشک ریختن کردید، حتما به مژه کار اطلاع دهید تا از در اطراف چشمتان کمپرس آب سرد بگذارد.
- حین کاشت مژه باید آرامش داشته باشید و کارهای ضروری خود را پیش از آن انجام دهید، زیرا پروسه مربوطه حدود ۱٫۵ الی ۳ ساعت زمان خواهد برد.
- در طی فرایند کاشت مژه، چشمها باید بسته باشد. اگر چسب مژه وارد چشم شد، هیچ جای نگرانی نیست، زیرا آسیبی به چشمتان وارد نخواهد کرد، اما شاید سبب بروز آلرژی موقت شود.
جمعبندی
در این مطلب از صندلی به معرفی انواع اکستنشن مژه پرداختیم و دانستیم که طیف گستردهای از روشهای مختلف برای انجام این کار وجود دارد و شما میتوانید بسته به نیاز و سلیقه خود، آنچه باب میلتان است را انتخاب کنید. امیدواریم با مطالعه این مقاله، پاسخ سوالات خود را بیابید و تصمیم خود را مبنی بر اینکه مژههایتان را با چه روشی اکستنشن کنید، گرفته باشید. لطفا پیشنهادات و تجربیات خود را پیرامون موضوع مطرح شده، در بخش نظرات، با ما و سایر همراهان صندلی به اشتراک بگذارید. از اینکه تا پایان همراه ما بودید، متشکریم.