مدت زمان مطالعه: ۴ دقیقه
مدت زمان مطالعه: ۴ دقیقه
مژه
اکستنشن مژه

انواع مژه مصنوعی و روش نگهداری از آن ها

فهرست مطالب

مژه مصنوعی امروزه یکی از پرطرف‌دارترین لوازم و خدمات آرایشگری است و افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند. ابتدا بیش‌تر، افراد با مژه‌های کم و کوتاه از آن استفاده می‌کردند؛ اما بعدها به دلیل زیبایی که انواع مژه مصنوعی به چشم و چهره می‌بخشد، اکثر خانم‌ها و دختران جوان را جذب خود کرد.

کاشت مژه مصنوعی به طور معمول در آرایشگاه‌ها و توسط مژه کاران انجام می‌شود. ولی برخی افراد با تمرین و تکرار این کار را در منزل روی مژه‌های خود انجام می‌دهند. زیرا هم سبب صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود و هم اینکه دیگر نیازی به رفتن به آرایشگاه و تلف کردن وقت نیست. اگر شما هم تمایل دارید که در منزل برای خود مژه مصنوعی نصب کنید، همراه ما باشید. در این مقاله از صندلی نحوه گذاشتن مژه مصنوعی به همراه انواع آن و حتی نگهداری و ریمو آن را آموزش داده‌ایم.

انواع مژه مصنوعی

مژه مصنوعی در انواع مختلفی در بازار موجود است. اگر برای خرید آن به فروشگاه مراجعه کنید، احتمالاً فروشنده از شما سؤال می‌کند که چه نوع مژه‌ای می‌خواهید. پس قبل از اینکه نصب آن را یاد بگیرید، بهتر است ابتدا با مدل های مژه مصنوعی آشنا شوید. انواع مژه‌های مصنوعی موجود در بازار به‌صورت زیر هستند.

مژه مصنوعی مگنتی

مژه مگنتی یکی از انواع مژه مصنوعی است که برای نصب و برداشتن آن نیاز به تخصص خاصی نیست؛ درواقع تارهای مژه روی یک نوار نازکی از آهن‌ربا چسبیده شده‌اند. مژه مگنتی شامل دو قسمت است که یکی در بالای مژه قرار گرفته و قسمت بعدی زیر مژه قرار می‌گیرد. سپس آهن‌ربای موجود در دو طرف به هم می‌چسبند.

استفاده از این مژه خیلی راحت است و نیازی به چسب ندارد. همچنین در هنگام استفاده از آن چشم‌ها دچار حساسیت نشده و زمان زیادی صرف نصب نمی‌شود. اما در کنار این مزایا باید بگوییم که وزن سنگینی دارند و چشم حس سنگینی و خستگی می‌کند. همچنین ممکن است بعد از مدتی استفاده، خاصیت آهن‌ربایی خود را ازدست‌داده یا ضعیف شود و مژه‌ها زود بیفتند.

مژه مصنوعی یک سره

این نوع مژه که به مژه نواری نیز معروف است، به‌صورت یک‌سره روی نوار خیلی نازک سوار شده‌اند و در انواع مختلف کم‌پشت، متوسط و پرپشت در بازار موجود است. انتخاب نوع آن به سلیقه شما بستگی دارد. نصب آن نسبت به مژه‌های دیگر راحت است. کافی است که مقدار مناسبی از چسب مخصوص مژه را در قسمت نواری مژه بزنید و آن را دقیقاً پشت پلک‌های خود که از قبل تمیز کرده‌اید بچسبانید. حتی می‌توانید درصورتی‌که طول آن از طول چشم شما زیاد بود، اضافی آن را برش بزنید.

مژه مصنوعی تار به تار

از بهترین و محبوب‌ترین انواع مدل های مژه مصنوعی می‌توان به نوع تار به تار آن اشاره کرد. این مژه مانند مژه‌های طبیعی، تار به تار و تکی هستند. انواع جنس‌های مختلف و سایزهای متفاوتی از آن در بازار موجود است و انتخاب آن بستگی به خود افراد دارد.

نصب آنها نیاز به مهارت و دقت زیادی دارد و زمان زیادی می‌خواهد. از مژه‌های تار به تار بیش‌تر برای کاشت نیمه‌دائم استفاده می‌شود و نصب آن توسط مژه کار حرفه‌ای انجام می‌شود.

مژه مصنوعی تکی

مژه مصنوعی تکی از سه چهارتار مژه که توسط گره‌های ظریف به یکدیگر نصب شده‌اند ساخته شده است و نسبت به مژه‌های نواری جلوه بهتر و طبیعی‌تری دارند. اما گذاشتن آن‌ها روی پلک‌ها کار سختی بوده و نیاز به تمرین و تکرار دارد.

مژه‌های تکی هم مانند مدل قبلی در جنس و سایزهای مختلف موجود هستند. برای نصب آن‌ها معمولاً با بزرگ‌ترین سایز از گوشه بیرونی چشم شروع کرده و به سمت گوشه داخلی می‌چسبانند. البته برای قسمت‌های داخلی بهتر است از سایزهای کوچک‌تر استفاده شود تا جلوه طبیعی‌تری داشته باشد.

سایر روش های فرم دادن به مژه ها

نحوه چسباندن مژه مصنوعی

حال که با انواع مختلف مژه مصنوعی آشنا شدید، نوبت به قسمت جذاب آن یعنی نحوه چسباندن مژه مصنوعی می‌رسد. توجه کنید که چسباندن هر نوع مژه، نیاز به تمرین و تکرار دارد و حتی برای مژه‌هایی مانند تار به تار نیاز به آموزش دارد. پس اگر در بار اول کارتان خوب نبود، ناراحت نشوید و مراحل زیر را باحوصله انجام دهید.

  1. ابتدا انتخاب کنید که مژه مصنوعی که می‌چسبانید، قرار است که چند وقت روی مژه‌ها بماند. سپس چسب مناسب آن را انتخاب کنید. انواع چسب مژه دارای قدرت چسبندگی متفاوتی هستند و اگر قرار است که سریع آن را ریمو کنید از چسب ضعیف‌تر استفاده کنید. اگر هم قرار است که مدت طولانی بماند، از چسب‌های قوی‌تر استفاده کنید. اگر هم با انواع چسب آشنا نبودید، از فروشنده بخواهید تا به شما در این زمینه کمک کند.
  2. در مرحله بعدی باید دور چشم و پشت پلک خود را با یک شوینده صورت مناسب بشویید. نباید هیچ‌گونه آلودگی و چربی باقی بماند. این کار هم به بهتر چسبیدن مژه و هم به جلوگیری از حساسیت چشمانتان کمک خواهد کرد.
  3. در برابر یک آینه قرار بگیرید و دقت کنید که تمرکز کافی داشته باشید. اگر قرار است که مژه یک‌سره بچسبانید، آن را بدون چسب پشت پلک قرار داده و اندازه بگیرید. اگر بزرگ بود اضافه آن را با قیچی بچینید و با چسب پشت پلک خود دقیقاً در قسمت رشد مژه قرار دهید.
  4. برای چسباندن مژه تکی، آنها را به کمک پنس مخصوص کاشت مژه یا موچین بردارید. قسمت گره مژه را به اندکی چسب آغشته کنید. مقدار چسب نباید زیاد باشد تا هنگام نصب به دورو اطراف پخش شود. برای راحتی کار هم مقدار کمی از چسب را روی یک کاسه کوچک یا حتی کاغذ بریزید.
  5. مژه را به نزدیک انتهای مژه‌های خود و لابه‌لای آن‌ها بچسبانید. اگر روی خود مژه بچسبانید، ممکن است به هنگام ریمو، مژه‌های خودتان را هم کنده و موجب ریزش شود. این کار را از انتهای خارجی چشم شروع کرده و به سمت گوشه داخلی بروید.
  6. بعد از چسباندن هر چند تار، مژه‌ها را با شانه مژه مرتب کنید و اگر لابه‌لای آن خالی بود پر کنید.
  7. روال چسباندن مژه تار به تار هم مانند مژه تکی است. اما ازآنجایی‌که این نوع مژه برای کاشت‌های نیمه‌دائم کاربرد دارد، برای چسباندن آن باید از چسب‌های قوی استفاده کرد. در چسباندن آن هم باید دقت کنید که تارهای مژه را بین تارهای مژه خود قرار دهید.
  8. مژه‌های خود را به‌وسیله پنس مخصوص کاشت از هم جدا کرده و لای آن را باز کنید. سپس تار مژه را به چسب آغشته کرده و لای مژه بچسبانید.

نحوه مراقبت و نگهداری از مژه مصنوعی

شاید در اطرافیانتان افرادی دیده‌اید که از کاشت خود راضی نبودند و از سریع کنده‌شدن آن گله می‌کنند. این افراد حتی اگر کاشت خود را توسط فرد ماهری انجام دهند، ممکن است بازهم ریزش مژه‌ها را نتیجه کاشت بد و غیراصولی بداننداما باید بدانید که در کاشت انواع مژه مصنوعی علاوه بر نوع کاشت، نگهداری از آن هم مهم است. حتی درصورتی‌که کاشت شما به بهترین شکل ممکن انجام شود، اگر درست و اصولی مراقبت نشود، سریع کنده شده و ماندگاری نخواهد داشت.

پس برای مراقبت و نگهداری مژه مصنوعی برای مدت بیش‌تر نکات زیر را رعایت کنید.

  •  از خیس شدن مژه‌ها علاوه بر زمان‌های ضروری مانند شستشو و حمام خودداری کنید.
  • مژه‌های خود را با برس مخصوص شانه کنید. با این کار به مرتب‌شدن آن‌ها کمک می‌کنید و از گره‌خوردن و کنده‌شدن جلوگیری می‌کنید.
  •  از چرب شدن مژه‌ها و پشت چشم جلوگیری کنید. این کار به شل‌شدن چسب و ریزش مژه‌ها منجر می‌شود. با یک شوینده مناسب و فرچه مخصوص مژه‌های خود را به‌آرامی شستشو دهید تا آلودگی و چربی آن‌ها رفع شود.
  • از مالیدن چشم‌ها و دست‌زدن به پلک‌ها خودداری کنید.
  • تا یکی دو روز بعد از کاشت مژه، آرایش نکنید.
  •  تا ۲۴  ساعت پس از کاشت، از برخورد آب با مژه‌ها جلوگیری کنید. چسب مژه‌ها در این مدت محکم‌تر می‌شود.

نحوه ریمو و درآوردن مژه مصنوعی

اگر به هر دلیلی از مژه مصنوعی خسته شده‌اید یا می‌خواهید آن‌ها را بردارید، می‌توانید آن‌ها را ریمو کنید. برای برداشتن مژه مصنوعی به‌هیچ‌عنوان آن‌ها را نکنید. با این کار مژه‌های اصلی خودتان هم کنده می‌شود. برای ریمو مژه از سه روش زیر استفاده کنید.

  1. روش اول؛ مراجعه به آرایشگاه و مژه کار: در این روش مژه کار با مواد مخصوص ریمو و به روش اصولی مژه‌های مصنوعی شما را ریمو می‌کند.
  2. روش دوم؛ استفاده از ریمور مژه: ریمور مژه یک مایع آماده در لوازم آرایشی فروشی‌ها است. مقدار مناسبی از این مایع را در قسمت چسب مژه زده و مدتی صبر می‌کنید. این ماده به شل‌شدن چسب و برداشتن راحت مژه کمک می‌کند.
  3. روش سوم؛ ریمو در خانه با روش‌های خانگی: برای این کار نیاز به بخار دارید. زمانی که کتری جوش آمد، صورت خود را روی بخار بگیرید و یک حوله روی سر بیندازید. ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از آن پنبه یا براش را آغشته به روغن زیتون کنید و به مژه‌ها بزنید. با این کار خاصیت چسبندگی چسب از بین می‌رود و می‌توانید به‌راحتی مژه‌ها را بردارید.

بیشتر بخوانید: روش های ریموو ابرو

ماندگاری مژه مصنوعی

ماندگاری مژه مصنوعی زمان دقیق و مشخصی ندارد. معمولاً در کاشت‌های دائم که همان نیمه‌دائم هستند، مژه‌ها بعد از ۲۱ الی ۳۰ روز نیاز به ترمیم خواهند داشت. اما ممکن است زودتر از این مدت به دلایل مختلفی مانند نگهداری نامناسب یا کاشت نامناسب ریزش داشته باشند. همچنین نوع کاشت و چسب آن نیز در ماندگاری مهم است. چسب‌های ضعیف تا یکی دو روز ماندگاری دارند و بعضی از آن‌ها ۱ الی ۲ هفته ماندگاری دارند. پس زمان دقیقی برای طول عمر مژه مصنوعی نمی‌توان بیان کرد.

جمع‌بندی

در این مقاله از صندلی ما سعی کردیم به نکات لازم درباره مژه مصنوعی و کاشت و ریمو آن اشاره کنیم. امیدواریم بعد از مطالعه این مطلب بتوانید در منزل و بدون صرف هزینه‌های اضافی برای خود مژه مصنوعی بگذارید و زیبایی خود را بیش‌تر کنید. آیا شما تجربه‌ای در این مورد داشته‌اید؟ لطفا در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید