مدت زمان مطالعه: ۴ دقیقه
مدت زمان مطالعه: ۴ دقیقه
میکرواسکالپ
ریمو تتو

روش های ریموو ابرو و عوارض آن

فهرست مطالب

تاتو ابرو چند سالی می‌شود که با هدف بهبود ظاهر ابروها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بااین‌حال، ممکن است مانند هر تاتوی دیگری، زمانی برسد که بخواهید آن را پاک کنید. در این مطلب از صندلی، مروری بر روش‌های ریموو ابرو، خطرات و عوارض جانبی هر کدام و همچنین مراقبت‌های بعد از آن خواهیم داشت. با ما همراه شوید.

ریموو ابرو چیست؟

پاک کردن تاتو ابرو (Eyebrows Tattoo Removal)، روشی ایمن با استفاده از ابزارهای دستی یا ماشینی است که مشابه با تاتوزدن یا میکروپیگمنتنشن انجام می‌شود. ریموو، تکنیک بسیار ملایمی است که لایه بیرونی پوست را هدف قرار داده است و رنگ‌دانه‌هایی را که در لایه‌های عمیق‌تر پوست رسوب کرده‌اند، بیرون کشیده و از بین می‌برد. پاک کردن تاتو ابرو برای آن دسته از افرادی که از میکروبلیدینگ یا تاتو خود راضی نیستند و می‌خواهند آن را پاک کنند، ایدئال است.

روش های ریموو ابرو

روش‌های مختلفی برای پاک کردن تاتو ابرو وجود دارد که رایج‌ترین آن‌ها شامل لیزر، ریموور و دکاپاژ می‌شوند. در ادامه هر کدام را توضیح خواهیم داد.

 پاک کردن تاتو ابرو با لیزر

لیزر پرطرفدارترین روش برای پاک‌کردن انواع مختلف تاتوها ازجمله تاتو ابرو است. لیزر با شکستن ذرات جوهر در پوست عمل می‌کند و کمک می‌کند بدن به طور طبیعی آن‌ها را از بین ببرد. تعداد جلسات مورد نیاز برای حذف کامل بسته به اندازه، رنگ و سن تاتو متفاوت است.

 پاک کردن تاتو ابرو با ریموور

یکی از بهترین روش‌های پاک کردن تاتو ابرو، استفاده از مواد پاک کننده یا ریموور است. ریموورها معمولا از مواد ارگانیک ساخته می‌شوند تا کمترین عارضه را برای پوست به دنبال داشته باشند. آن‌ها درواقع، پایه‌ای از اسیدهای میوه‌ای هستند که جوهر تاتو و همچنین جای تاتو را از بین می‌برند. مهم‌ترین مزیتی که استفاده از این روش نسبت به لیزر دارد، این است که قیمت آن پایین‌تر است. اگر پوستتان به لیزر حساس است، می‌توانید این روش را زیر نظر افراد متخصص و کاربلد امتحان کنید.

 پاک کردن تاتو ابرو به روش دکاپاژ

دکاپاژ تکنیکی است که در آن، بدرنگی ابرو اصلاح می‌شود و از طریق تزریق رنگ جدید به داخل پوست، رنگ ابرو تغییر پیدا کرده یا برای همیشه پاک می‌شود. در این روش، تمامی مراحل تاتو ابرو به کار گرفته می‌شود، با این تفاوت که فقط رنگ مورد نظر متفاوت خواهد بود. برای پاک کردن تاتوی قدیمی ابرو، باید حداقل ۲ الی ۳ بار دکاپاژ انجام شود.

کدام روش ریموو ابرو را انجام دهیم؟

پاک کردن تاتو ابرو با لیزر در مقایسه با روش‌های دیگر، موثرترین و بهترین است، زیرا می‌تواند به طور ایمن، تمامی قسمت‌های تاتو شده ابرو و حتی رنگ‌دانه‌های رنگی را بدون گذاشتن جای زخم از بین ببرد. روش‌های جایگزین مانند استفاده از ریموور و روش دکاپاژ، اغلب کم‌اثرتر بوده و با عوارض جانبی ناخوشایندی مانند خونریزی، تورم یا عفونت همراه هستند.

عوارض ریموو ابرو چیست؟

هر یک از روش‌ های پاک کردن تاتو ابرو با عوارضی همراه هستند که در ادامه آن‌ها را توضیح خواهیم داد:

 عوارض ریموو ابرو با لیزر

بااینکه ریموو کردن تاتو ابرو با لیزر، تنها روش مورد تائید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی آمریکاست، اما با عوارضی هم همراه است. بااین‌حال، مراجعه به فرد متخصص می‌تواند میزان این عوارض را به حداقل برساند. برخی از رایج‌ترین این عوارض شامل موارد زیر می‌شوند:

  • برفکی شدن: حین پاک کردن تاتو به دلیل نفوذ لیزر بر سطح بالایی پوست، کربن دی‌اکسید آزاد می‌شود و پوست حالت برفکی پیدا می‌کند. این عارضه کوتاه‌مدت است و معمولا بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از بین می‌رود.
  • تاول زدن: حین لیزر، به دلیل داغ شدن سطح پوست، ممکن است برخی از رگ‌های ریز اطراف محل تاتو پاره شده و تاول‌هایی روی پوست ایجاد شود. این تاول‌ها معمولا بعد از گذشت یک الی دو هفته از بین می‌روند.
  • پوسته پوسته شدن: یکی دیگر از عوارض ریموو ابرو با لیزر، پوسته پوسته شدن است. این عارضه معمولا ۸ الی ۷۲ ساعت بعد از لیزر اتفاق می‌افتد و ریخته شدن رنگ ابرو را به دنبال دارد. با ریخته شدن پوسته‌ها، جوهر تاتو هم ریخته خواهد شد. توصیه می‌شود از کندن پوسته‌ها جلوگیری کنید؛ چون باعث ایجاد زخم می‌شوند. پوسته پوسته شدن بعد از لیزر کاملا طبیعی است و معمولا بعد از مدت ۲ هفته از بین می‌رود.
  • ورم کردن: ورم کردن پوست همیشه بعد از گزیدگی توسط حشرات یا عفونت دندان اتفاق نمی‌افتد، بلکه یکی از عوارض ریموو ابرو با لیزر نیز هست. حرارت لیزر عامل ایجاد این ورم است و ممکن است چند ساعت تا چند روز طول بکشد تا برطرف شود.
  • خارش: خارش بعد از لیزر نشانه خوبی است و نشان می‌دهد سیستم ایمنی بدن فعال شده و محل لیزر در حال خوب شدن است. به‌هیچ‌عنوان ناحیه لیزر شده را نخارانید؛ زیرا این کار می‌تواند باعث ایجاد زخم‌های اضافی و حتی عفونت شود.
  • تیره یا روشن شدن جای لیزر: یکی دیگر از رایج‌ترین عوارض ریموو کردن تاتو ابرو، روشن یا تیره شدن ناحیه لیزر شده است. مدت زمان بهبود این عارضه به بدن فرد بستگی دارد و معمولا بین ۳ تا ۱۲ ماه طول می‌کشد.
  • سفید شدن موهای ابرو: ممکن است لیزر رنگ‌دانه‌ها را از بین ببرد و در نتیجه آن، موهای ابرو سفید شوند. این عارضه طبیعی است و بعد از مدتی، موهای ابرو دوباره به رنگ اولیه برمی‌گردند.

عوارض ریموو ابرو با مواد

در این روش، دستگاهی شبیه به قلم تاتو، محلول ریموور را به زیر لایه پوست تزریق می‌کند. این کار باعث حل‌شدن جوهر تاتو و پاک‌شدن آن می‌شود؛ مانند سایر روش‌ها، این روش هم با عوارضی همراه است:

  • قرمز شدن: یکی از رایج‌ترین عوارض ریموو ابرو با مواد، قرمز شدن ناحیه ریموو شده است که مدتی بعد از استفاده از کرم‌های ترمیمی از بین می‌رود.
  • گود شدن پوست: دلیل ایجاد گودی روی سطح پوست، اسیدی بودن مواد ریموو است. تزریق بیش‌ازحد و سوزن زدن زیاد روی سطح پوست باعث ایجاد گودی می‌شود.
  • گوشت اضافه: از دیگر عوارض پاک کردن تاتو ابرو با مواد می‌توان به گوشت اضافه یا کلوئید اشاره کرد. این مورد به دلیل حساس بودن پوست و سوزن زدن‌های زیاد برای ریموو رخ می‌دهد.
  • عفونت: اگر وسایل مورد استفاده برای ریموو استریل نباشد، ممکن است عفونت‌های پوستی ایجاد شود.
  • پررنگ شدن تاتو: برخی از افراد بعد از اولین جلسه پاک کردن تاتو با مواد احساس می‌کنند رنگ تاتو پررنگ‌تر از قبل شده است. دلیلش هم این است که مواد باعث شده‌اند رنگ‌دانه‌ها به سطح پوست بیایند و درنتیجه ابروها پررنگ‌تر به نظر می‌رسند.

عوارض ریموو ابرو به روش دکاپاژ

دکاپاژ بدترین روش برای پاک کردن تاتو ابرو است. این روش با متلاشی کردن ساختمان مو، باعث می‌شود موهای ابرو رطوبت و شادابی خود را از دست بدهند و خشک و شکننده شوند و مرتب بریزند. علاوه بر این، تماس مواد دکاپاژ با پوست سر، ممکن است باعث ایجاد حساسیت و متورم و قرمز شدن پوست شود.

 مراقبت های بعد از ریموو ابرو

اگر می‌خواهید بعد از استفاده از روش‌های پاک کردن ابرو، بهترین نتیجه را شاهد باشید، باید اصول مراقبت بعد از ریموو را به‌خوبی رعایت کنید. مهم‌ترین اصولی که باید در نظر بگیرید شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تا ۳ روز بعد از ریموو، ابروهایتان را با آب نشویید. علاوه بر این، در معرض نور آفتاب قرار نگیرید و تا سه روز، حمام، سولاریوم، سونا و استخر نروید.
  • ازآنجاکه ۳ روز بعد از ریموو، پوست ابرو می‌ریزد، بلافاصله بعد از ریموو به طور مرتب تا چند روز از کرم‌های ترمیم‌کننده استفاده کنید.
  • برای مدت ۳ هفته بعد از ریموو، ابروهایتان را رنگ نکنید؛ زیرا رنگ ابرو شیمیایی است و به پوست آسیب می‌رساند. علاوه بر این، از مداد ابرو، سایه ابرو، ریمل ابرو و غیره نیز استفاده نکنید.
  • یکی دیگر از روش‌های مراقبتی این است که تا حدود یک ماه بعد، از اسکراب ها و لایه‌بردارها استفاده نکنید.

جمع‌بندی

ریموو ابرو ممکن است کمی سخت و ناراحت‌کننده باشد، اما به‌طورکلی خیلی دردناک نیست. تعداد جلسات مورد نیاز برای پاک کردن تاتو ابرو به عوامل مختلفی همچون اندازه و عمق تاتو، نوع روش مورد استفاده، رنگ و کیفیت جوهر بستگی دارد. مدت‌زمان انجام کار هم به نوع روش استفاده شده و تعداد جلسه مورد نیاز وابسته است. در بیشتر مواقع، بلافاصله بعد از انجام کار، نتایج فوق‌العاده نخواهد بود و باید چند روزی صبر کنید تا پوست بهبود پیدا کند. درنهایت، اگرچه خطر ایجاد جای زخم بعد از پاک کردن تاتو ابرو به‌طورکلی کم است، اما دنبال کردن دستورالعمل‌های مراقبتی مناسب پس از درمان و انتخاب یک فرد کاربلد و حرفه‌ای، برای به حداقل رساندن خطر ایجاد اسکار یا آسیب پوست بسیار مهم است. آیا شما تجربه ریموو ابرو را داشته‌اید؟ از کدام روش استفاده کرده‌اید و چه عوارضی را شاهد بوده‌اید؟ دیدگاه‌هایتان را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری

یک پاسخ

  1. من اواخر مرداد تتوی ابروم رو لیزر کردم. درد شدیدی بعد از کم شدن اثر بی حسی داشتم..
    تا یک هفته پانسمان میکردم و مدام پماد میزدم . و جای زخم ها تا ۲۰ روز خیلی زیاد بود ب شکلی ک معذب بودم بیرون برم..
    بعد از یکماه کمی بهتر شد و هر روز کم رنگ تر میشد.
    الان ماه سوم شده و هنوز جای خط های دور قاب ابرو ک با لیزر زخم شده بود مونده و امیدوارم پاک بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید